Ons systeem werkt,
gegarandeerd.

 Denk alleen niet dat je overmorgen klaar bent.

We doen het graag in één keer goed. Samen met jou en je team, want groeien doe je met elkaar. Met een aanpak die zich al vele malen heeft bewezen, de Value Opportunity Profile®. Als je denkt dat je met wat snelle adviezen weer verder kunt moet je niet met ons in zee gaan. Daar geloven we niet in. Wij willen dat je ook blijft groeien als we weer zijn vertrokken. Verdubbelen in waarde met je bedrijf is goed mogelijk in een periode van 3 tot 5 jaar. Met gezonde discipline en een bewezen systeem.
1. Huidige staat
30 – 60 dagen

Samen met je team breng je de huidige bedrijfswaarde in kaart en identificeer je de mogelijkheden met behulp van de meest geavanceerde waardecreatie-software die er bestaat, de Value Opportunity Profile®-software.

Verkoopklaar? Ga door naar stap 4.  

2. Toekomstvisie
6 maanden

Stel de bedrijfsdoelstellingen vast en gebruik ons unieke strategische proces om je transformatie vorm te geven. Integreer alle kansen die VOP heeft geïdentificeerd om je bedrijfswaarde te laten groeien.

3. Implementatie
1 tot 5 jaar

Werk aan het vergroten van je bedrijfswaarde: Realiseer je bedrijfsdoelstellingen met het op maat gemaakte VOP-stappenplan. Wij bieden je alle tools en inzichten, zodat je op koers blijft.

Verkoopklaar?
Zo niet, ga door met stap 3, totdat alle doelen zijn gerealiseerd.

4. Overdracht
6 tot 12 maanden

Plan en realiseer je eigen overdracht tegen de best mogelijke condities.

Leer meer over Value Opportunity Profile®

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op