Wij zijn Profeyt.

Een initiatief van Christophe Thole en Edwin Gerritsen.
Edwin Gerritsen

Edwin Gerritsen

Waardegroei adviseur

Edwin bouwt al sinds de vorige eeuw aan ondernemingen. Als interim manager, coach, adviseur of sparring partner. De ene keer ligt de nadruk op organisatorische problemen, de andere keer wat meer op koerswijzigingen in marktbenadering of een herpositionering. Altijd vanuit een holistische benadering en met relevante kennis en ervaring van alle gebieden van bedrijfsvoering. Naast een Master of Business Administration is hij onder andere opgeleid aan Universiteit Nyenrode en Harvard Business School. Tevens is hij Certified Value Growth Advisor (CVGA). Geboren te Woerden woont Edwin al vele jaren in Houten met zijn vrouw Astrid en hun twee zoons Kjell en Finn. Fitness, fietsen en het trainen en coachen van voetbalteams houden hem fit.

Christophe Thole

Christophe Thole

Waardegroei adviseur

Christophe voelt zich thuis in uiteenlopende branches en culturen. Als (interim-)manager in de rollen van Controller, CFO en sparringpartner van DGA’s. Hij weet je een spiegel voor te houden die inspireert tot het zetten van nieuwe stappen. Christophe heeft een scherp oog voor detail zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Met zijn senioriteit, kennis en ervaring kan hij als geen ander ondernemers, medewerkers, processen en resultaten (in korte tijd) naar een hoger plan tillen. Nu zijn twee kinderen Odile en Olivier zijn uitgevlogen, woont Christophe samen met zijn vrouw Annie in Rumpt, in de gemeente West Betuwe. Naast een gedegen financiële achtergrond is hij opgeleid aan Universiteit Nyenrode en tot professioneel coach. Ook Christophe is Certified Value Growth Advisor (CVGA).

Inmiddels mogen we zeggen dat we ervaren professionals zijn. Al jaren zijn we zelf ondernemer en hebben alle situaties meegemaakt. Van gouden bergen tot zwarte sneeuw. Die ervaring brengen we mee. Samen met een bewezen aanpak, gezond verstand en doorzettingsvermogen. Een flinke dosis humor vinden we belangrijk, want je bedrijf in waarde laten groeien nemen we al serieus genoeg.
Over die bewezen aanpak: jarenlang zijn we al op zoek naar een systeem dat échte impact maakt. Dat meer is dan alleen een verkooptool. Daarom hebben we voor Value Opportunity Profile® gekozen. Met plezier hebben we het pittige CVGA-examen afgelegd. We kunnen niet wachten om ook jouw bedrijf te helpen groeien in waarde! 
We horen graag jouw verhaal

Benieuwd aan welke knoppen je moet draaien? Neem vandaag contact op.

Neem vrijblijvend contact op